Lite kort om våra rutiner på hunddagiset.

 

Kl.07.30 - 09.30 börjar dagishundarna droppa in. Vissa ligger och vilar i sofforna och vissa längtar efter lite morgonbus med bästa kompisen. Dagisfröken förbereder promenadgäng beroende på vilka hundar som är här och vilken dagsform dom är i.

Kl.10.00 är det dags för förmiddagspromenad. Vi rör oss i villaområdet och skogsområden. De hundar som får och kan vara lösa är det. 

Under lunchtiden äter dagisfröknarna och hundarna sover en stund.. De hundar som behöver äta på lunchen ger vi mat. Dom som inte vill vila får leka i köksutrymmet  med oss så att dom inte stör lunchvilan för de andra.

Kl. 13.00 är det dags för promenad igen.

Kl. 15.00 börjar alla hussar och mattar komma och hämta sina älsklingar. Då blir det lite rapportering om vad som hänt under dagen.

Fram till kl. 18.00 vill vissa hundar leka och vissa vill bara vara nära oss. Några vill sova på sina favoritplatser. Alla har olika behov och vi försöker tillgodose dom efter bästa förmåga.

Kl. 18.00 stänger dagis, och vi längtar tills vi ses i morgon igen:)

 

Många dagar är sig lika, men det händer alltid nya och oväntade saker under en dag med en stor grupp hundar. Många skratt blir det och ibland lite tandagnissel:)

Vi älskar vårt hunddagis och alla hundar som tillbringar många dagar av sina liv hos oss.

 

Tack för förtroendet!