Mikis hundfrisör - Kvalitet

För friska, välvårdade pälsar och stressfria hundfrisörbesök 

följ oss på Instagram mikis_hundfrisör

Varmt välkommen för frisyrprat och att boka tid  Tel  0707123880

Vi hoppas och önskar att ni härliga kunder är intresserade av att ta hand om er hunds päls och ett man har  intresse av att lära sig hur man sköter pälsen på det sätt som behövs. I pälsvården ingår allt från hur man badar och fönar till borstning och tassvård. All den kunskapen får ni av oss! Varför är pälsvården så viktigt då? Jo, tovor gör ont och äger man en hund vars päls kräver daglig vård så måste man lägga tid på pälsvård. Hundar ska ju inte behöva ha en päls som orsakar stor smärta och obehag. En ovårdad päls kan dessutom orsaka sekundära svårigheter som kan innebära lidande för hunden.
Om din hunds päls är välvårdad kan din hundfrisör även göra sitt arbete och det blir ett trevligt besök för din hund och dessutom ekonomiskt bättre för hundägaren.

 

Ett besök hos oss tar ca 3 timmar. Vi tar pauser när din hund behöver det och arbetar mjukt och stressfrirr. Så vill vi ha det för hundens välbefinnandes skull.  Se avbokningsrwgler längst ner och glöm inte att boka klipptid i god tid.
  

Valpintroduktion!

3 Besök- 2000 kr

Vi bestämmer tillsammans hur vi går tillväga med just Din valp. Vi leker fram en positiv känsla inför att stå på trimbord, bada, klippmaskin, sax och fön. Du får utbildning  och hemmaövningar inom pälsvård och vi  samtalar om just din hunds päls. Det tredje besöket innebär bad och klippning.

 

  Underullsbehandling/ fällbehandling!

 från 2000 kr- uppåt 

För medelstora till stora hundar

Har din hund tät underull och lös underull som du inte får bort? Det gör en enorm skillnad  för hundens välmående att få bort underull, speciellt under den varmare årstiden. Jag skadar aldrig en hund med hårda kardor eller verktyg som förstår täckhåren. Behandlingen tar ca 3,5-4,5 tim beroende på storlek och hur mycket arbete som behöver göras. Efter behandlingen har din hund en luftig, och fin päls från huden till topparna. Extra långa och upprepade shamponeringar och sköljningar samt massage. Fön och  borstning, kardning, kamning. Klippning och putsning om det behövs och enligt överenskommelse.

 

 Bad, fön och klippning av päls!

(kloklippning om din hund är bekväm med det)

 

Minihund: 890 kr

Storlek: Toypudel, Pomeranian, Yorkshireterrier

 

Liten hund: 1190 kr

Storlek, Dvärgnpudel, Bichon Havanais, Cavalier King Charles Spaniel

 

mellanhund 1390 kr

Storlek Lagotto, Cocker Spaniel, mellanpudel, Shetland Sheepdog

 

Stor hund: 1590 kr

Storlek: Golden retriver, Storpudel

 

Tidsbokning  tel  0707123880

 

Lite ordningsregler. :) 

Priserna är förutsatt att hundens päls inte behöver mer vård och tid  än normalt.

Om din hunds päls har mycket tovor eller annan orsak som kräver extra insatser tillkommer extra avgift att debiteras beroende på vad som ska göras och tidsåtgång. Det meddelar vi kunden innan vi fortsätter givetvis.

Om din hund har ohyra står hundägaren för saneringskostnad samt eventuel förlorade bokningar beroende på sort av ohyra. 
Eventuell avbokning måste göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras full kostnad för besök.

 Din hund kan komma att fotas och filmas samt förekomma på våra sidor på fb eller Instagaram.:)