Liselott

Jag heter Liselott Larsson, bor på Kungsholmen och är delägare i Mikis Hunddagis.

Jag har arbetat på Mikis hunddagis sedan Maj 2004. Min plan var då att arbeta här en kortare period för att få den praktik som behövdes till djurvårdarlinjen (SLU). Nu blev det inte så att jag fortsatte för jag trivdes så otroligt bra här att jag blev kvar! År 2006 blev jag  delägare i Mikis Hunddagis.

Djur och natur är en viktig och stor del av mitt liv. Jag är passionerat intresserad av etologi, som jag b.l.a. läst på universitetet. Jag växte upp med Boxer och har själv haft en Dobbermanhane och en Rhodesian Ridgebackhane.

Här på hunddagiset är första gången jag har förmånen att arbeta heltid med hundar. Tidigare arbetate jag med elektronik och på min fritid arbetade jag på en bondgård bara för att det var kul. Jag har även haft en längre praktik på bagarmossens djursjukhus som djursjukvårdare.

På fritiden är jag flitig hundvakt till dagishundarna. Jag är ute i skog och mark så ofta jag kan och är aktiv inom min skytteklubb. Bland det bästa jag vet är att åka inlines med hundarna när vädret tillåter.

Förutom all den kunskap jag förvärvat mig genom att sedan 2004 arbeta heltid med hund, har jag även utbildat mig vid sidan av arbetet och är b.l.a. hundmassör.