_MG_2135_edited2 

 

Jag heter Marika Hollstedt och startade Mikis hunddagis 2002 (kallas för Mikis av familjen). Jag bor på Färingsö och har hundar hemma av rasen Rhodesian Ridgebacks.

Mitt djurintresse har alltid funnits med mig. När jag var liten visste jag att jag skulle arbeta med djur på något sätt. Jag bodde i stort sett i stallet och tillbringade somrarna hos min morbror och deras hästgårdar och ridskolor. Under min uppväxt levde jag med hundar, marsvin, fåglar och andra djur.

Nu blev det så att jag prövade på olika yrken så som resebranschen, restaurangbranschen och it-branschen innan jag slutligen hamnade rätt i livet... 2002 startade jag Mikis hunddagis! År 2004 kom Liselott till hunddagiset. Jag kände väldigt snart att Liselott var en suverän tillgång för dagis. 2006 blev Liselott delägare i Mikis Hunddagis. Att få vara så lyckligt lottad som jag känner mig varje dag på jobbet är någonting jag önskar alla.

En väldigt stor del av mitt liv handlar om hund. Förutom all kärlek och allt soffmys mina underbara hundar ger mig har vi mycket skoj ihop också. Vi leker mycket, går långa promenader, tränar och tävlar i tävlingslydnad, viltspår, utställning plus en mängd andra roliga saker.

Jag har lärt mig oerhört mycket av alla fantastiska dagishundar och mina egna genom åren. Inte helt osökt har jag blivit väldigt intresserad av hundars mentalitet. Detta ämne ligger mig varmt om hjärtat! Inom mentalitetens spann har jag utbildat mig kontinuerligt genom åren, vilket är en stor tillgång för hunddagisets hundars välmående.

Jag har vid sidan av hunddagiset utbildat, förkovrat och fördjupat mig inom ämnet hund. Jag är b.l.a. Utbildad Hundfrisör och uppfödare av Rhodesian Ridgebacks och instruktör inom SBK, Svenska brukshundklubben och i privat regi.

  

Om du har frågor om hunddagiset så är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Tel. 070 7123880  Mail. info@mikishunddagis.se